marți, 16 martie 2010

Cartea Recordurilor

Ma uitam aseara la o stire prezentata pe toate canalele TV si ma cruceam. Un articol pe aceeasi tema apare si pe siteul realitatea.net...O americană obeză vrea să devină cea mai grasă femeie din lume.

Pe scurt...
Deşi cântăreşte deja 270 de kilograme, o femeie din New Jersey, vrea să se mai îngraşe cu încă aproape 200 de kilograme pentru a putea deveni cea mai grasă femeie din lume.
Ea deţine deja titlul de cea mai grasă mamică din lume în Cartea Recordurilor, după ce a născut-o în 2007 pe fiica sa, Jacqueline. Aceasta a trebuit să nască prin cezariană, operaţie riscantă la care au asistat 30 de medici.
Cu toate că se consideră un om sănătos, femeia se deplasează cu un scooter, deoarece nu se poate deplasa mai mult de 20 de metri pe jos.


Bai femeie...esti idioata? Cat de tampita poti sa fii sa vrei sa faci asa ceva? Dupa ce si asa se misca doar cu scooterul, ea mai vrea sa puna inca 200 de kilograme pe ea!!!

Stau si ma intreb si eu ca prostu, cum naiba se poate sa ai atata minte? Macar de dragul acelei fetite pe care a nascut-o. Ca nu vrea desteptaciunea sa traiasca pentru ea, ok...duca-se invartindu-se(sau mai bine spus, rostogolindu-se). Dar, fetita aia nu merita oare o mama normala? Care sa fie langa ea cand creste si cand o sa se loveasca cu capul de greutatile vietii?
Cum poti sa fii atata de orb incat sa nu-ti dai seama ca iti distrugi sanatatea si ii afectezi pe cei din jurul tau doar pentru a obtine un titlu idiot de cea mai grasa femeie de pe pamant?

In alta ordine de idei, nu pot sa nu remarc cinismul societatii in care traim. Practic prin difuzarea acestei stiri peste tot prin mass-media, oare nu incurajam sarmana creatura in nebunia ei? Daca nu i s-ar mai acorda atata atentie, oare ar mai face ceea ce si-a propus?
Si bineinteles ca asta e valabil si pentru alti "sariti de pe fix" care intra in cartea recordurilor pentru tot felul de lucruri stupide.

Tampita ambitie poate sa aiba omul de a fi cel mai!
...femeia cea mai...barbatul cel mai...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu