miercuri, 17 martie 2010

Sefu...Sefu...Da-o in masa de treaba!!!

Da pe bune acum...scuze pentru limbajul "indecent" dar deja e nesimtire. Bre, romani "destepti", cand o sa va treziti din "somnul cel de moarte"?!?
Premierul Emil Boc nu s-a dus cu mâna goală la Iaşi. Ci plin de daruri. Astfel, reprezentanţii Guvernului au semnat în capitala Moldovei mai multe contracte de finanţare pentru o serie de proiecte locale, în valoare de aproape 100 de milioane de euro, informează Ziarul de Iaşi.

Municipiul Iaşi s-a ales cu cei mai mulţi bani de la buget: 27 de milioane de euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare a oraşului şi 5,5 milioane de euro pentru amenajarea zonei de agrement Ciric şi dotarea acesteia cu plaje şi piscine, fântâni arteziene, teren minigolf, fotbal şi tenis, debarcader şi telescaun.

Alţi bani au fost direcţionaţi spre modernizarea unor şcoli din judeţ şi pentru reducerea riscului de inundaţii pe râul Bahlui.

Pe lângă fondurile de la bugetul de stat, aceste proiecte vor beneficia de finanţări locale şi de bani europeni.

Premierul Boc s-a uitat şi peste graniţă. La fraţii din Republica Moldova. Şi a alocat şi pentru aceştia ceva fonduri. 100 de milioane de euro mai precis. “Domeniile în care va fi utilizat acest ajutor nerambursabil vizează infrastructura de transport şi unităţile de învăţământ. Urmează ca, în perioada următoare, în urma aprobării de către Guvern a acestui ajutor nerambursabil pentru Republica Moldova, ministerele de resort să opereze efectiv acest acord nerambursabil. Menţionez faptul că această sumă de 100 de milioane de euro nerambursabilă va fi aplicabilă pe o perioadă de 4 ani de zile, începând cu 2010”, a explicat Boc.

Sursa...realitatea.net...nu eu din putul gandirii, ca sa fie clar!!!

Si acu vine MAREA MEA PROBLEMA!!!
Mai frate...sa ne intelegem. Ajuti Iasi-ul, ok...is de ai nostri. Chiar daca is de fapt de ai vostrii, portocalii, is totusi romani, moldova e cum e, brava voua.

DAR, de ce mama draq ne tot chinuim cu Moldova de peste Prut? Si mai lasati-ma draq cu istoria si Romania Mare si Burebista si etc...ca nu-mi pasa! s-a anuntat in monitorul oficial ca Romania e bunul samaritean sau ce? Dupa ce si asa ne chinuim si traim de pe o zi pe alta, ne permitem "luxul" de a fi generosi? Moldova beneficiaza de energie electrica "nerambursabila" de la Romania de ceva vreme. Moldova beneficiaza de burse pentru studentii sai in Romania. Moldova beneficiaza de ajutoare si poduri de flori peste Prut din partea noastra. Acu, colac peste pupaza, le mai aruncam niste saci cu bani, de parca noi am fi putred de bogati si nu datori vanduti la FMI si UE.

Hai mai da-o draq de treaba frate, dar ce ma crezi? Cretinul romaniei??? Suntem vai de "curu"(scuze pentru exprimare, dar e in DEX ;) ) nostru, traim de pe o zi pe alta, suntem datori vanduti....si noi dam credite nerambursabile??? Da mai da-o in "aia" a masii lui Boc...da pana cand mai omule???

Da oare lor le pasa de noi???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu