sâmbătă, 17 aprilie 2010

Natura vs Tehnologie

Nu pot sa nu constat...Ce ridicoli parem noi oamenii cand isi pune mama natura mintea cu noi!!!

Ce simplu e...un vulcan micut in Islanda, cu nume imposibil de pronuntat - Eyjafjallajökull - si gata...e paralizata Europa. Sute de mii de oameni blocati in aeroporturi, mii de avioane oprite la sol, pagube de miliarde de dolari pentru companiile aeriene. Simplu, nu?

Putem sa ne agitam noi oamenii cat vrem, putem sa construim cate cladiri minunate vrem, cand mama natura vrea sa faca scandal, face scandal. Iar noi asistam neputinciosi la spectacolul organizat si ne dam seama cat suntem de insignifianti pe pamant. Nu e nevoie de scenarii apocaliptice cu meteoriti gigantici care sa se ciocneasca de Pamant, nici de eruptii vulcanice care sa ne acopere cu lava, nici de inundatii catastrofale dupa cum ne prezinta filmele realizate cu milioane de dolari si multe efecte speciale. E suficient un amarat de vulcan aflat pe o insula izolata care sa inceapa sa fumege mai serios, si uite cum deja ne plangem de mila. Ce ne facem cu toata tehnologia noastra? Ii punem dop lu asta mic? :))

Ma gandesc oare ce s-ar intampla daca "micutul" asta cu nume imposibil pe care imi place sa il repet - Eyjafjallajökull - ar continua sa fumege inca vreo luna, doua...chiar si un an, dupa cum spun specialistii ca ar fi posibil. Fara lava, fara scandal...doar sa fumege incontinuu vreo luna.

Si apropo, sa nu uit...dragi fumatori aveti grija...dupa cum puteti sa observati cu ochisorii vostri...FUMATUL EXCESIV DAUNEAZA!!! :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu