miercuri, 28 aprilie 2010

Hai sa...

...vorbim aiurea si fara rost.

De ce nu...doar e la moda. Sa spui numai tampenii, sa debitezi nonsensuri, sa insirui cuvinte de-a valma fara nici un rost, pur si simplu doar pentru ca tu esti un idiot care are diaree verbala la un moment dat.

DA...diaree verbala...adica spui cacaturi fara nici un rost!

Socheaza limbajul? Ce bine! Poate asa o sa ma incadrez si eu in tagma profanatorilor limbii romane numiti blogeri. Parca asa se zice...sau nu?!? Hai sa debitam prostii...ca oricum nu ne pasa. De fapt, ne pasa..dar ni se si rupe...ca sa folosim o expresie atat de triviala in limbajul modern incat am ajuns sa o adoptam ca stil de viata. Hai sa ne prefacem interesati de viata noastra si a celor din jur. Hai sa ne prefacem culti si sa luam atitudine fata de ce nu ne convine!

Hai sa adoptam stilul grobian. Stilul ciobanului de la stana. Stilul LUI ... inconfundabilul, unicul, zeul luminii...GIGI BECALI. Hai sa luam ceva serios, cladit de catre altii cu multa truda, si sa-l scufundam in mediocritate. Hai sa ne batem joc de munca altora. Hai sa ne bagam piciorul in tot ceea ce altii au realizat cu multa truda. Hai sa distrugem simboluri! Doar asta vreti toti voi rechinii media. Voi toti cei care va hraniti din drama noastra si asemeni unei lipitori cresteti si va inmultiti din plansul nostru. Tragedia va prieste, suferinta va incanta, agonia noastra e extazul vostru! BANUL!!! Doar limba asta o stiti, totul se rezuma la asta. Nu aveti mama, nu aveti tata, nu aveti sora sau frate...aveti impregnat in voi si in hainele voastre doar mirosul dulceag al banilor, al capatuielii si al sigurantei date de ele. Hai sa ne batem joc de valori morale, de cultura, de limba si constiinta nationala. Hai sa debitam prostii fara noima!!!

Oricum, la un moment dat se va termina totul. Oricum, la un moment dat o sa ajungeti la capat de linie. O sa ti se termine si tie cancerule al fotbalului romanesc! O sa scapam noi de tine GIGI. Si de toate neamurile tale parvenite. Si de Borcea, si de Turcu, si de Badea, si de Copos, si de Iancu si toti ceilalti maiestrii in ale urzelii si bataii de joc. Viata nu iarta! Veti plati! Si asemeni voua..vor plati toti cei care isi bat joc de ceilalti...cei multi...cei care lupta.

La final...pe toti va paste acelasi lucru...DEAD END!!! Sa va fie de bine..."dragilor"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu