joi, 21 ianuarie 2010

50.000 euro!

Aceasta este incredibila suma pe care statul roman a donat-o sinistratilor din Haiti. Pana si Republica Moldova a donat dublu.

Nu ca am rupe noi gura lumii de bogati ce suntem. Din contra... Dar, decat sa vorbesti de aceasta suma, mai bine taci naibii din gura si nu dai nimic. Pentru ca esti pur si simplu penibil!

In timp ce conducatorii nostri mult iubiti se lafaie in opulenta si salarii cu multe zerouri, in timp ce doar Basescu a cheltuit in campania electorala peste 3.5 milioane euro(vorba vine, suma este probabil mult mai mare, insa atata s-a declarat oficial), Romania - adica o tara - doneaza 50.000 de euro unei tari distruse de o calamitate naturala, suma echivalentul unui apartament in Bucuresti, Cluj sau alt oras important. Lamentabil!!!

Dar aceasta e doar parerea mea!

3 comentarii:

  1. Pai daca tara noastra dona mai multi bani sinistratilor din Haiti saracii parlamentarii nostri din ce mai traiau, ca si asa abia le ajung banii sa isi faca toate poftele si ei si toate rudele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum cativa ani.. cand au fost inundatii in Oltenia si in Moldova.. chiar si mult controversatul Gigi Becali a cheltuit mai mult ridicand case pentru sinistrati... Asta e puterea economica a Romaniei.. probabil.. egala cu doua posete Luis Voitton!!! .. Trist dar adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma nu ai fi vrut si tu sa isi vanda DOAMNA Udrea ceva din garderoba ei ca sa dea la sinistrati...ea cu ce mergea dupaia la intalnirile importante care le are pentru interesele si bunastarea tarii noastre... trist:(

    RăspundețiȘtergere