marți, 26 ianuarie 2010

Semne bune anul are

"...Semne bune de belsug
Ca si brazda de sub plug."

Oare asa o fi? Probabil pentru unii, dar pentru majoritatea nu.

-Gripa noua a innebunit o tara intreaga, avem peste 100 de decese plus o isterie nationala cauzata de parerile pro-contra vaccin.
-Gerul din ultimele doua zile a ridicat la 10 numarul persoanelor decedate din cauza frigului. Iar de data asta e frig sanatos, din ala scolit prin Siberia, nu ceva pala de vant trecator din vestul europei. Colac peste pupaza, iarasi avem probleme cu gazele de la bunii nostri vecini si prieteni rusi, iarasi se decreteaza stari galbene si portocalii, la tembelizor e plin de stiri cu bucuresteni care scheuna de frig, iar dragii nostrii conducatori apar si dau interviuri cu mutre serioase in care anunta ca vor avea ei grija de noi, sa traim bine.
-Bugetarii o iau peste bot zi de zi. Fara tichete de masa, fara al 13-lea salar, fara locuri de munca pentru ca pana la finalul anului tre sa-si ia zborul 100 de mii dintre ei.
-Invatamantul e declarat falimentar si pagubos. Doctoranzii din toata tara fluiera a paguba de bucurie ca au trecut 3 luni de scoala in care nu au vazut nici un ban, doar stiri in care ministerele educatiei si muncii ii paseaza cu calm dosarele lor de la unul la altul mai ceva ca la un meci de tenis. Simulantii de la bac, sunt intr-adevar niste simulanti in timp ce profesorii din toata tara ingheata de frig si rod creta de foame.
-FMI ne da bani. Dar, pun conditii al caror efect il vom vedea doar peste cateva luni.
-Grecia e in colaps. Iar noi ne intrebam cand ne vine randul.

Mai aveti ceva de comentat romani? Mars la cersit in strainatate sau la munca. De comentat doar noi politicienii putem! Voi gura, si sa traiti bine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu