vineri, 12 februarie 2010

S-a gasit Solutia!

In sfarsit...aleluia...bogdaproste...domnului Vladescu ca ne-a lamurit si ne-a zis-o verde si in fata: Românii vor ieşi singuri din criză!

Niciodată Ministrul Finanţelor nu va scoate România din criză. Am auzit de programe, de strategii, unele mai bune, altele mai puţin bune. Cetăţeanul român se va scoate singur din criză. Suportul autorităţilor este maxim, dar cu nişte limite bugetare

Parca m-as fi asteptat la altceva. Normal ca dansii, cei de sus, vedea-i-as si mai sus...mult mai sus(desii parca as prefera sa fie jos de tot, la caldurica), nu or sa faca mare lucru pentru a ne scapa de criza. Sunt prea ocupati sa-si face ei mendrele cat sunt la putere. Cam acelasi lucru l-a spus chiar si d-l presedinte, cand a afirmat ca nici seful statului si nici guvernul nu poate scoate romania din criza.

Talpa tarii...acolo e baza. Oamenii care platesc taxe si impozite an de an, acolo e speranta. Asta dupa ce, conform unor cifre pe care le-am vazut prin presa, penalitatile la plata datoriilor catre stat sunt astronomice in romania in comparatie cu alte tari din uniunea europeana. In timp ce in Germania, penalizarea pentru un an de intarziere ajunge la 12% iar in Franta la 15%, in Romania ea atinge 37% !!! Iar asta in conditiile in care salariile din romania sunt cum sunt comparabil cu cele din strainatate.

Cam asta e solutia domnule! Taxe si impozite cat duce trenul. Mai trebuie sa puna si taxa pe aerul ce-l respiram. Si ca sa fim siguri ca ingropam totul, penalizari si mai mari. Sa luam pana la ultimul ban de pe ei, sa-i lasam sa se ingroape in datorii si sa ii incurajam sa plece din tara. Ca noi, cei alesi, nu putem face nimica sarmanii de noi.

Ce mai...sa traiti bine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu