vineri, 26 februarie 2010

Multumim din inima partidului!

Inca o zi, inca o poveste despre romanica noastra draga si scumpa si cu politicienii nostrii mult iubiti, sau vorba poetului nostru national in Glossa:
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi si noua toate;
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate;
Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamna, de te cheama,
Tu ramâi la toate rece.

Daca va intrebati care este motivul acestei reactii...un nou articol pe care l-am citit pe Mediafax: Elevii din Buzău nu vor mai beneficia în acest an de burse sociale sau de merit. Pe scurt...
Elevii din municipiul Buzău nu vor mai beneficia anul acesta de burse sociale sau de merit, măsura fiind anunţată, joi, de primarul oraşului, Constantin Boşcodeală, care a explicat că din cauza bugetului insuficient şi salariile profesorilor vor fi diminuate.
Potrivit primarului municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, bugetul alocat învăţământului anul acesta, care a fost aprobat, joi după-amiază, este diminuat cu 20 la sută faţă de 2009. Primarul a explicat că, în aceste condiţii, nu se vor mai putea achita bursele de merit sau cele sociale pentru elevii din muncipiul reşedinţă de judeţ, situaţia critică a bugetului urmând să se răsfrângă şi asupra cadrelor didactice.
Primarul Boşcodeală a declarat că banii vor fi insuficienţi pentru acordarea salariilor ce revin cadrelor didactice. "Anul acesta, banii alocaţi din buget pentru salariile profesorilor sunt mai puţini cu 20 la sută, nu ştiu cum ne vom descurca, cum vom reuşi să facem faţă", a declarat edilul şef buzoian.

Ce sa mai si zic? Se pare ca nu e zi in care sa nu vad inca o stire "buna" referitoare la situatia de cosmar din invatamantul romanesc. Abia acum doua zile comentam pe marginea acestui subiect, si azi din nou!

Multumim stimati conducatori pentru ca aveti grija de destinele tinerilor capabili care ar putea ajunge la un moment dat sa va puna in pericol locurile caldute. Pentru ca astia nu's prosti sa va voteze ca si altii pe care ii duceti de nas cu o galeata sau un kilogram de faina si un litru de ulei drept pomeni electorale.

Suntem in postul sfintelor Pasti, Doamne iarta-ma pentru ce o sa zic...dar ii mai rabzi mult pe porcii astia ce's la conducere si ii mai lasi mult sa ne faca rau zi de zi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu