vineri, 4 iunie 2010

Jim Carrey e mic copil!

Pe bune. Daca cineva a vazut "Liar liar" (in traducere Mincinosul mincinosilor) o sa inteleaga perfect ceea ce vreau sa zic.

In film, Carrey interpreteaza rolul unui avocat care minte de ingheata apele pana in momentul in care fiul sau(dezamagit ca a fost mintit din nou) isi pune dorinta ca tatal lui sa nu minta. Si sa vezi show....(cine nu a vazut filmul, ia fuguta ...puneti mana pe el, merita!)

In ultima luna asistam exact la o repetare a acestui scenariu, la scara mult mai mare. Toti PDL-ei cei frumosi si grasi de cat de necajiti is se bat cu pumnul in piept ca puteau sa continue sa ne minta, dar au preferat vezi doamne ca sa ne spuna adevarul si ca tara e varza! Trec peste fina observatie ca.."ar putea sa continue sa minta", ceea ce inseamna ca recunosc ei sfintisorii ca pana acum au mintit, si ma leg doar de cumintenia lor brusca.

Cum Doamne au ajuns ei saracii sa fie cinstiti si onesti si sa spuna adevarul! Oare ce boala turbata a cazut pe capul lor Doamne de acum spun adevarul? Sau simt ei dansii ca li se apropie sfarsitul si incearca sa mai isi absolve din pacate? (as de unde domnule, tre sa mai curga vreo 100 de ani apa pe dunare ca sa le spele lor macar 50% din mizeria pe care au facut-o in toti acesti 20 de ani postrevolutie).

Curat murdar, coana Fanico...parol!

3 comentarii:

  1. totul seamana din ce in ce mai bine cu o piesa de teatru de foarte prost gust...

    da' no, cineva o sa-i inpuste si pe ei la un moment dat, ca pana una alta mentalitatea colectiva a celor 5 milioane de alegatori e de vina ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca mint si acum toti asa cum au facut-o si pana acum si cum o sa o faca si in continuare fara nici macar o jena.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cam de prost gust piesa. Dar buni actori, ne-au pacalit 20 de ani si continua sa ne pacaleasca :) Intre ce-am visat sa fie si ce este...cale lunga.

    RăspundețiȘtergere