joi, 12 noiembrie 2009

Viitor de aur tara noastra are!

Mergeam azi ca tot omul cu troleul spre servici, cand brusc mi-am dat seama care o sa fie subiectul pe ziua de azi...tineretul din prezent.

Ce a generat aceasta tema? Un simplu gest...trei baieti, probabil de liceu, urca cu zgomot in troleu, si incep sa-si care peste cap unul altuia scatoalce cu ziarul distribuit gratis in Cluj, Adevarul de Seara. Si da-i, si lupta, si tipa si calca in picioare pe cei doi pensionari care le stateau in cale, si impinge si trage coate in stanga si in dreapta, in calea ta spre cele doua locuri libere de la mijloc. In cele din urma, reusesc baietii sa ajunga la locurile lor, si apoi incep sa discute despre cum ii face unuia ochi dulci o tipa de la ei din clasa, tipa care a fost "arsa" de al doilea, si care, dupa 3 minute aflam ca a fost "fripta" si de cel de al treilea. Dupa episodul cu tipa sexy urmeaza alt episod, in care jumatate din cei prezenti afla cu stupoare ca unu e fugit de acasa ca taica-su "nenorocitu" nu-l lasa sa se vopseasca cu creasta, cand el are buletin si poate sa faca ce vrea. Mai mult, merge dupa ore sa se intalneasca cu maica-sa, ca o "spikuit" cu ea la mobil "asara" si ii da bani sa aiba de mancare.

Nu stiu cum s-a terminat aventura celor din jur in aceasta calatorie, pentru ca am fost nevoit sa cobor, insa am observat ca in timp ce coboram unul dintre ei a reusit sa plezneasca peste fund (cu acelasi cotodian distribuit gratis) pe o domnisoara studenta care se grabea sa coboare la aceeasi statie.

Ce o fi urmat...nu stiu...si sincer, nici nu prea sunt curios. Insa, nu pot sa nu ma gandesc "plin de incredere" la viitorul nostru luminos. Deocamdata, meditez asupra cauzelor acestui fenomen...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu