duminică, 29 noiembrie 2009

UTCN in ton cu criza

In sfarsit, am primit si vestea cea mare. De ce mi-a fost mai frica, tot nu am scapat. Senatul UTCN a decis ca toti angajatii sai sa primeasca atat in luna noiembrie cat si in luna decembrie salariile mai mici cu 15.5%.

Nimic nou pana aici, trebuie sa fim si noi solidari cu restul bugetarilor...nu? Insa, surpriza abia acum intervine...vom primi bani mai putini, dar de muncit vom munci tot atat. Adica, fara bancuri gen 8 zile de concediu fara salar. Nu frate! Muncim normal, ne facem treaba cu maxima "constiinciozitate", dar de primit salar, primim mai putini, ca doara deh...profesorii is fraierii momentului si vinovatii pentru cam orice din situatia actuala.

Si evident, vom tacea, si vom ighiti in sec. Pentru ca altfel, ce face un amarat de profesor daca este dat afara de la locul de munca? Si sa nu va aud nimic de mobilizare sindicala, greva...etc! Ce conteaza ca magistratii au putut face greva cat au vrut, sau angajatii Metrorex au paralizat Bucurestiul doua zile, nu domnule, nici sa nu aud ceva legat de greva! Si asa profesorii sunt niste nesimtiti si neseriosi, cum adica sa faca greva? Sa mearga ticalosii la munca si foarte bine le face UTCN angajatilor sai, sa munceasca moca! Ar trebuii sa fie asa in tot invatamantul, sa se munceasca moca, nu ca zile de concediu fara salar si alte idei simandicoase! De fapt, da-l dracului de salar, mai bine ar munci moca tot anul, ca doara de aia sunt dascali, sa umble in boarfe, sa ajunga sa numere zilele pana la salar sau bonurile de masa si sa educe elevi si studenti care vin la scoala cu mai multi bani de buzunar decat cel care le sta la catedra!

Nesimititii de profesori, toti cei care au contribuit la educatia atator trantori si sugative din politica romaneasca! Asa le trebuie!!!

2 comentarii:

  1. bataie de joc si foarte multa nesimtire din partea celor "alesi" sa ne conduca
    pe mine nu ma mai conduce nimeni, si cu asta basta!! da' pana cand pizda mamii lor!!
    cand un system nu functioneaza, chiar daca bate spre nivel global, trebe gasite alternative, creeate propriile systeme! si e valabil si pt. energie, si pt. bani, si pt. viata si pt. papa, pt. tot! ;)

    -vaca

    RăspundețiȘtergere
  2. problema este ca cei care iau decizi in UTCN fac parte din acelsi grup care ia decizi pentru tara asta, si cred ca nesimtirea inca nu a ajuns la un nivel maxim.
    problema este ce decizi o sa se mai ia impotriva tuturor dupa alegerile prezidentiale?

    RăspundețiȘtergere