miercuri, 11 noiembrie 2009

„În 15-20 de ani, vom trăi extraordinar”

"În 15-20 de ani noi vom trăi extraordinar de bine în România", a spus Traian Băsescu, la o emisiune electoarală difuzată pe postul de casă al PDL, EtnoTv.

Propozitie automat aparuta pe toate ziarele si gardurile internetului. Probabil ca se vrea o continuare a celebrului sau slogan de acum 5 ani, la alegerile anterioare, cand ne-a urat tuturor romanilor "Sa Traiti bine!".

D-l Presedinte ne-a dorit si ne doreste tot binele din lume. Nu sunt eu acela care sa nege bunele sale intentii cand afacut aceste afirmatii. Ce pot sa remarc insa e ca dansul a uitat voit sau nu sa precizeze si restul datelor din problema...cand sa traim bine....unde sa traim bine...cum sa traim bine...
Se pare ca incet incet, domnia sa incepe sa completeze tabloul de puzzle si uite ca avem raspunsul la prima intrebare. Sa traim bine peste 15-20 de ani. Ramane sa vedem ce se va intampla cu urmatoarele dileme care au ramas nelamurite. Vom trai in Romania, sau prin Italia, Spania, Turcia, Germania? Vom trai bine pentru ca ne vom obisnui cu toate privatiunile, minciunile si compromisurile stilului de viata curent, sau din contra, vom ajunge sa traim la un standard occidental?

Ce pot sa afirm cu certitudine, e ca, daca profestiile domniei sale se vor adeveri, acest lucru nu se va intampla datorita domniei sale si nici cu dansul la conducere. Fie ca-i place, fie ca nu, chiar daca romanii for fi destul de orbi incat sa-i mai acorde un mandat la Cotroceni, va ajunge la limita de 2 mandate, si deci peste 15-20 de ani vom avea alti conducatori...sa speram mai intelepti, mai diplomati si mai simtiti decat cei pe care ii avem in prezent.

Si pentru ca la o urare de bine e frumos sa raspunzi la fel, o sa-i raspund si eu D-lui Presedinte:
Sa traiti la fel de bine cum am trait noi D-le Traian Basescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu