luni, 9 noiembrie 2009

Despre mine...

"Cine nu e cu noi, e împotriva noastră! Iar cine e împotriva noastră, n-are ce căuta în satul, în oraşul, în ţara asta!"

Cred ca trebuie sa incepem sa ne facem bagajele. Italia, Germania, Spania, ... pregatiti-va...
Ce o sa urmeze? D-zeu cu mila...
In alta ordine de idei, sa nu uit ideea principala a acestei postari, sper sa fie prima dintr-un lung sir de mutle altele. Inca un blog, inca un frustrat, dintr-o tara de frustrati lipsiti de idei sau de coloana vertebrala. Romanul a ajuns un frustrat, care isi striga offul pe bloguri, se plange, blestema si urla impotriva sortii si tot ce realizeaza pana la urma e un mare fss, pentru ca in afara domeniului virtual e un mielusel care pupa mana sefului sau patronului care ii dau salariul de mizerie, a bancilor de unde se crediteaza pe viata pentru a-si lua masina bengoasa sau o locuinta, a politicienilor care le impart pomeni electorale, a medicului la care da spaga ca sa-i zica ca are colesterolul ridicat sau ca bea si fumeaza prea mult...si asa mai departe...

Asa ca, iata-ma, alt frustrat, pe alt blog, urlandu-si disperarea in singurul loc unde poate sa o faca fara sa sufere consecintele acestei refulari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu