joi, 10 iunie 2010

Sa radem cu...

...Elena Udrea.

Faptura gingasa si delicata, probabil "calcata" rar de Cocos, madama nr. 1 in politichia damboviteana a venit cu o noua initiativa "geniala" menita sa atraga investitii straine in valoare de "bulioane" de euro si sa duca tarisoara noastra pe culmile progresului si civilizatiei. Si anume, a preluat ideea megalomana a lui Ceausescu de a face din Bucuresti o capitala port la Dunare.

Astfel, blondina ce nu suporta pe pielea ei delicata decat toale de la Prada si piele marca Louis Vuitton, a afirmat in cursul unei vizite in statiunea Mamaia ca doreste sa dupa la final acest proiect al lui Ceausescu.
Este un proiect pe care ne-am gândit să-l preluăm la ministerul nostru, ţinând cont de relevanţa pe care acest minister, care se ocupă de dezvoltare regională, trebuie să o aibă în construcţia noii strategii europene a Dunării.


Si stau eu si ma gandesc, din nou ca prostul, cu mintea odihnita...bre cucoana, da acu pe bune, numa de canal Bucuresti-Dunare ne arde noua? Cand nu sunteti in stare sa faceti nici macar 200 de km de autostrada, voua va arde de canale? Sau, poate vreti sa faceti din canalul asta o noua oportunitate prin care sa scapati de toti cei care vi se opun? Nu m-ar mira sa aud ca toti cei care se opun culorii protocalii, in frunte cu pensionarii, profesori si doctori, vor fi "deportati" sa munceasca la canal. Sunteti in stare...asta e clar. Daca tot e sa preluati ideile lui Ceausescu, o faceti pana la capat...la canal cu noi cu toti!!! Sa mergem sa ne pregatim cate o cazma, tarnacop, oricum stiloul si pixul le tinem degeaba in mana la ce salarii ne dati. Iar de o salopeta prapadita cred ca mai avem ceva economii, macar cu atata sa ne alegem si noi, pana nu veniti hotilor sa ni le luati si pe alea.

Acu, eu inteleg ca vi se cam termina posibilitatile de furt si ca Videanu a ingropat tara sub borduri. Asa ca saracii de voi, va reprofilati, si va apucati de facut canale. Canal sa puteti cara voi cat mai mult si cat mai repede banii pe care ii furati sau deturnati. Canal ca sa mai spalati Bucurestiul ala de tot jegul si mizeria pe care ati facut-o acolo in acesti 20 de ani scursi de la o revolutie pe care tot mai multi o regreta. Desii...nu stiu daca are sarmana Dunare atata apa ca sa va spele voua abjectiile si dejectiile.

Si inteleg si ca faptul ca probabil lui Base i s-a facut dor de mare, si s-ar da si el cu barcuta nitel, macar pe Dunare, ca totusi, Marea Neagra e cam "mare" ca sa o aduceti pana la Cotroceni. Si probabil, ca si matalutza ti-ar placea sa te dai in barci, Eleno.

OOOO...uite, o noua asemanare, inca o Elena care vrea canal!!! :P

Un comentariu:

  1. io nici sa rad nu mai pot cu udrea asta
    dar nici cu ceilalti - is niste scarbe
    pe cuvant!!

    RăspundețiȘtergere