joi, 8 iulie 2010

Ponta-jul spre groapa

Ora...21:53 seara...
Locul...RealitateaTV...
Protagonisti...Andrei Gheorghe, Victor Ponta, si alti ilustri necunoscuti...

Ma uit si eu si brusc ma plezneste revelatia. Mi-am dat seama de ce nu ma incanta sa-l vad pe Ponta inca de la inceputurile carierei sale. Adica de, era cum era inainte "micul Titulescu" cum ii placea lui tata Ion Iliescu Ilici sa ii spuna, dar acum a devenit un monstru.

Poate o fi de vina foamea, poate o fi de vina berea, habar nu am, si sincer nu imi pasa. Dar, acum, cum ma uit la el, cum sta inghesuit si teapan acolo pe ecran, la modul cum vorbeste si cum nu clipeste din ochi in timp ce se uita la obiectivul camerei video prin lentilele alea, mi se face pielea de gaina. Omul ala e groaznic, inteleg de ce Ilici il promoveaza, are o rautate in el care primeaza oricaror altor instincte sau actiuni. Ma uit la el, si vad un om in stare sa faca rau fara sa clipeasca, un om care e capabil sa calce in picioare orice, sa minta, sa fure, sa rastalmaceasca vorbele ca un avocat "care este" si sa faca rau. Omul ala, si ar fi bine sa retina si altii ceea ce spun, e capabil sa faca rau doar pentru ca sa isi elimine adversarii, doar pentru a-l pune pe Basescu intr-o lumina proasta in situatia de fata.

Departe de mine gandul de a-i lua apararea marinarului suprem, sau camarilei sale. Cei care ma cunosc, stiu ca nu ii suport, din contra. La fel si cei fideli blogului meu, si care si-au sacrificat din timpul liber pentru a citi aberatiile mele. Dar, ma uit acum cu groaza la Ponta, si imi dau seama ca omul asta e mult, dar mult, mai rau decat ce e Basescu de exemplu. E capabil sa vaneze fara mila adversarul politic, sacrificand orice si pe oricine pentru a-si atinge scopul. Lui nu ii pasa de ceilalti, cei marunti care urmeaza sa ii dea voturi, pentru el e important sa isi atinga scopul, sa il detroneze pe Basescu, si atat.

Si sincer, cand ii vad mutra pe ecranul TV-ului, incep sa ma gandesc tot mai mult la vorba aia din batrani "am scapat de dracu, si am dat de masa". Doamne ajuta-ne!!!

Un comentariu:

  1. mda
    doar o vorba mai am de spus
    o mentiune mica-mica
    sa-i futa stalin pe toti astia
    ponta, ilici, poc-boc, etc

    RăspundețiȘtergere