miercuri, 5 mai 2010

Ghinionul bata-l norocul sa-l bata!

O elevă din municipiul Vulcan a ajuns la urgenţă, miercuri, după ce n-a mai reuşit să-şi extragă din ureche o cască cu ajutorul căreia a copiat la proba scrisă la limba şi literatura română, potrivit NewsIn. Fata a cumpărat cu 50 de euro, de pe internet, o cască minusculă care se lipeşte pe timpan şi cu ajutorul căreia putea auzi de la un complice, aflat în afara clasei, toate rezolvările la proba scrisă. După examen, fata nu şi-a mai putut scoate dispozitivul din ureche şi începuse să aibă dureri. Speriată, ea a mers la Spitalul municipal Vulcan, unde a cerut ajutorul medicilor.


Doamne doamne e sus si te bate cand ti lumea mai draga. Daca furi, risti ca orice hot sa fii prins la un moment dat. Chiar daca nu a fost prinsa copiind, uite ca cel de sus vede tot si intoarce serviciul cu varf si indesat.

Iar eu pot sa ma rad copios cand ma gandesc la cat de greu i-a fost la fata respectiva sa se hotarasca sa mearga la doctor. Pentru ca fac pariu, ca nu a mers ea bucuroasa ;))

Si mai stau si ma intreb un lucru...noi cei din invatamant...ce putem face in fata tehnologiilor tot mai performante? As vrea sa-mi raspunda toti parintii care se spala pe maini frumos de educatia copiilor lor si zic ca e treaba dascalilor, sa-si bata ei capul cu odraselele lor. Cum ar putea dascalii sa evite astfel de cazuri???

Un comentariu:

  1. educatia e una dintre cele mai mari probleme care afecteaza direct gradul de cultura si civilizatie

    avand in vedere ca in romania mentalitatea si omul e asa cum e, ce educatie poate sa le dea copiilor? doar propriul exemplu, care nici ala nu bate pe directia buna :P

    lipsa celor 7 ani de-acasa spune multe despre om, dar si despre natie ;)

    profesorii ce sa mai faca? din moment ce systemul e fara logica, si ei nu sunt respectati si platiti decent, ce sa mai astepti?

    mda, o masura rapida ar fi sa cumpere si ei de pe internet ceva detectoare anti casti minuscule, care sa detecteze micro waves produse de acestea si sa fluiere cand treci pe langa un copil care are asa ceva la el :)))

    RăspundețiȘtergere