miercuri, 15 iunie 2011

Nu exista tanar care sa nu fi incercat...

Cum? Nu stiti ce? Ei na...da nu se poate asa ceva mai oameni buni!

Ete replica "doamnei" Placinta la acuzatia adusa fiului sau, deja celebrul Palanet, ca a consumat canabis, atunci cand a facut el pe macho man de si-a batut iubita, a facut pipi pe o troienita de-a lui Daniel si si-a curatat pneurile la masina de fite pe un amarastean ce a incercat sa o apere pe iubita proprietate personala si sac de antrenament la box de palmele sale educative si pumnii moralizatori:
Referitor la droguri, eu nu cred ca exista vreun copilas d-asta de acuma care sa nu fi incercat ceva. Eu nu am incercat, pentru ca nici nu sunt fumatoare si nici nu ma intereseaza. Deci probabil ca asta este moda si probabil ca acolo unde a facut scoala, in strainatate, probabil ca toti au incercat

Mai mult, nu a fost un caz singular, potrivit sursei realitatea.net
Potrivit rezultatelor raportului medico-legal, Andrei Plăcintă a consumat încă din 2007 canabis. Mai exact o ţigară la două sau trei luni, spun medicii. În raport se mai spune că ultima doză administrată a fost la sfârşitul lui 2010.

Da, stiu ca nu va vine sa credeti ce ati citit, dar asta e adevarul gol golut. Nu o sa contrazic pe nimeni care va spune ca deh, astia de la Realitatea sunt partinitori si nu mai stiu ce sa faca ca sa puna in lumina proasta pe oricine atins de culoarea "oranj", insa, mai stiu eu o vorba veche romaneasca care zice ca fara foc, fum nu iese; si in orice zvon e si un sambure de adevar. Asta, plus ca oricat de anti-oranj ar fi realitatea, daca ar minti, i-ar da in judecata tanti palanet in secunda doi, v-o dau eu in scris ;) Asa ca, sa luam stirea drept buna si, daca aveti "copilasi" din astia pe la 20 de ani, sigur s-au ascuns prin ceva colt de toaleta, debara, bar de n-spe fite si au tras pe nas cate un picut de canabis, marihuana, sau poate chiar mai mult. Toti sunt niste drogati, daca nu credeti, mai cititi o data ce a afirmat madama Palanet mai sus.

Cred ca si daca l-am vedea pe stimabilul Palanet cu un Kalashnikov in mana tragand in ceva baba care trece prea lent strada pe trecerea de pietoni tot i-ar gasi mami o scuza, ca deh, asa is ei scumpii astia de copchilasi de acuma, mai se distreaza si ei putin ca doara asa e moda asta si asa ii invata acolo in strainatate unde a facut dragul de el scoala. Cum nu mai? Nu ati vazut doara in filme cum trag pe nas si se impusca? Asa e viata mai! Da mai, da nu va temeti ca nu patesc nimica, doara am vazut eu copilasii aia actorii dupa film, ca erau intregi si nevatamati, nu au patit absolut nimika! Da mai, pe cuvant de "pionier"!

De aia nu e buna scoala la noi aici asa in Romania, ca ies copii blegi, cu frica de dumnezeu si parinti. Trebuie musai trimis in strainatati ca sa invete ultima moda la tras pe nas, ultimele tehnici de batut prietena, ultimele manevre prin care dai cu masina inainte si inapoi pe vre-un fraier care se pune de'a strambu in fata ta, sau ultimele scheme de facut pipi pe troienita.

Ce stiti voi, amarastenilor cum e sa fii la zi cu ultimul racnet in materie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu