joi, 30 iunie 2011

Daca...

Daca si cu parca se plimbau cu o barca,
si daca daca nu era, parca parca se inneca!

Ptiu drace, ca nu ma lasa funebriu asta nici sa ma duc la somn linistit. Pe langa ca e analfabet si nu e in stare sa tina singur un discurs, azi a mai scos una care m-a lovit drept in moalele capului si mi-a sarit pana si ultima doaga ce mai era stabila acolo.
Cred ca anul acesta asistam la cel mai corect organizat bacalaureat din ultimii 20 ani. Cum ar arata Romania azi daca 20 de generatii care au dat bacalaureatul nu ar sti ce este spaga, nu ar sti ce este frauda? Daca 20 de generatii, adica toti cei care au intre 38 si 18 ani, nu ar fi fraudat. Daca pentru ei frauda ar fi ceva inexistent, Romania arata altfel!
Pai bine mai c*rva masculina, acu ne faci pe toti asa pe fata spagari si hoti? Te iei dupa chelul celalalt de la Cotroceni care isi pune in cap asa in nestire monarhia si Rusia fara nici o greata si faci si tu afirmatii doar asa in doru lelii ca sa te afli tu in treaba?

Eu cred ca romania ar fi aratat altfel daca ar fi avut conducatori care sa nu fure, sa minta si sa insele cu orice ocazie, conducatori care sa se gandeasca la tara si popor, nu doar la cum sa-si umple buzunarele personale si pe cele ale celorlalti membri ai familiei.

Tu vorbesti de spaga agramatule incapabil sa faci un acord corect? Oare cum ai ajuns acolo sus in postul ala caldut? Si apropo smechere, vezi ca si tu te incadrezi in limita asta de varsta. Chiar daca ai absolvit tu nu stiu ce scoli inalte de mare academician in chimie prin strainatati. Mai stiu eu una mare academiciana in chimie, doctor honoris causa prin o gramada de alte tari, savant de renume mondial, pe nume...Elena Ceausescu. Numa ca ea a murit impuscata in ziua de craciun...daca intelegi unde bat... :D Asa ca, m-am lamurit cam cum e si cu scolile terminate dincolo, sau cu titlurile de onoare primite pe acolo. M-am lamurit cat de capabil esti geniule pustiu...se vede de la o posta odata ce deschizi gura aia lipicioasa si pupincurista.

Deci asa..romania ar fi aratat altfel daca nu s-ar fi fraudat. Ai de fundu tau agramatule, fac pariu la orice ora ca ti-as putea prezenta cel putin 50 de absolventi de liceu cu bacalaureatul luat si care se incadreaza in limita aia de varsta si ti-ar da clasa! Daca unii fura in tara asta, nu inseamna ca toti oamenii din tara fura! Dar deh, nu ai tu de unde sa stii asta "micutule", pentru ca la voi acolo sus la putere regula e exact pe dos, toti fura si mint. Atata doar ca unii tac chitic, iar altii sar si ei ca purecu in ulei si se baga in seama prin media ca ce marete realizari au facut ei si cat de prosti si rai is ailalti!

Si totusi, mintea mea bolnava nu se rabda sa nu remarce un lucru. De ce d-le funebru, nu ati spus 37 de ani, sau 39, 40 de ani? De ce tocmai 38? Oare cine este scos in afara din limita aia de varsta? Nu se poate sa nu fie un motiv, altul decat ala ca probabil e greu sa numeri dupa cifra aia! Mamaaaa...ce ma mai roade curiozitatea!!!

Asta suntem d'le...o tara de spagari, hoti, inselatori, tarfe si oameni lipsiti de caracter si demnitate. Prosti, fraieri, innapoiati, necivilizati, inculti si nesimtiti! Iar ei ne reprezinta din toate punctele de vedere, ca doara de aia i-am ales sau s-au ales(dreaq stie care o fi adevarul)! RUSINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu