miercuri, 9 decembrie 2009

O lectie de viata!

Citat de pe blogul blondei nr.1 din tara:

"Singur impotriva tuturor, doar cu un partid alaturi, unul pe care l-a luat de la 7% si astazi este cel mai mare partid din Romania. O personalitate si un personaj despre care istoria deja consemneaza la superlativ. S-a spus ca nimeni nu a castigat vreodata un razboi cu presa. El tocmai l-a castigat. Ca nimeni nu se poate lupta cu toti adversarii deodata. El s-a luptat si i-a invins. Ca niciun Presedinte nu a castigat al doilea mandat consecutiv. El l-a castigat. Toate acestea nu pot fi degeaba! Se intampla pentru ca sunt in destinul acestei tari. Dupa ani de framantari si rataciri, este destinul Romaniei sa se aseze pe drumul normalitatii si al progresului. Cinci ani s-a luptat cu sistemul. Astazi l-a infrant, dovedind ca a mizat corect pe oameni, pe popor in strategia lui, in pofida tuturor celor care chiar cu buna credinta il sfatuiau sa accepte compromisul. O lectie adevarata despre faptul ca in politica bunul simt conteaza, dar doar daca il ai intr-adevar, nu daca doar il clamezi in campanii electorale. O lectie de viata!"

Nu neg meritele D-lui Basescu, care intr-adevar a reusit sa castige o lupta pe care nu o credeam si nu voiam sa o vad castigata de catre domnia sa. Am spus-o, si o voi mai spune-o, dansul e probabil cel mai puternic si valoros politican al Romaniei actuale. Toata stima, din acest punct de vedere.

Insa, de aici si pana la a afirma ca el deja a intrat in legenda si ca este deja consemnat de catre istorie la superlativ, ca este o lectie de viata...sa avem pardon, stimata blonda. Accept lectii de viata de la un om care face ceva bun in viata, de la un om care stie ce inseamna respect, onoare si bun simt, dar nu de la un om care a categorisit femeile cu apelative gen "tiganca imputita" si "pasarica". Nu de la un om care este presedintele tarii si care invita femeile sa danseze pe masa. Nu de la un om care castiga alegerile si afirma ca "si-a ciuruit" adversarii politici. Si in nici un caz de la un om care a pleznit parinteste cu dosul palmei un copil obraznic pentru ca apoi cand i se cere sa jure cu mana pe biblie daca nu l-a lovit raspunde ca jura ca nu l-a lovit cu pumnul in plex sau in fata. Nu este un model in viata...ca si om, mai bine zis ca si barbat cu coloana vertebrala, un astfel de om!

De ce ar ramane D-l Basescu in istorie? Da, a castigat referendumul de suspendare si a invins pe prostanacul de Geoana cu toata ceata lui papuc din jurul acestuia. Desii, si aici, am dubiile mele daca chiar a castigat Basescu sau mai degraba s-au invins prostanacii intre ei. Sa zicem ca a castigat pe merit. Dar, in afara de asta, ce a mai facut D-l Basescu ca sa intre in istorie si sa se vorbeasca despre dansul la superlativ???

Ca o fi mare ca si politician sau mic ca om, pana la urma e problema lui Basescu. Dar sa o tot aud pe distinsa blonda acuzata de delapidare de fonduri si implicata in fel de fel de scandaluri, dandu-si cu parerea despre calitatile de zeu ale lui Basescu, deja mi se pare scarbos si strident. Ii sugerez sa-si pastreze epitetele si metaforele la adresa domnului presedinte pentru ambiante mai intime, si sa ne mai slabeasca pe noi...muritorii!

3 comentarii:

  1. Ps. Si as putea sa mai sugerez eu si alte chestii distinsei primadone blonde, insa din respect pt cine ar putea citi postul...mai bine tac si le zic in gand. Basescu ar creste in ochii mei daca ar scapa de sarmana creatura!

    Si da..Gusti...aista e un alt post lung!!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Blonda e tot blonda. Pana si cercetatorii de la noi au zis ca blondele ai cel mai mic IQ. :P

    Despre Base nu mai zic nik ca nu merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. io nu mai pot cu maimutza asta blonda, pe nume udrea
    FRAUDAAAAAA!!!!

    RăspundețiȘtergere