vineri, 4 decembrie 2009

E vineri!!!

A sosit si ziua de vineri. Urmeaza un nou weekend in care sa ne mai descarcam de stresul zilnic, sa uitam de servici si de imbacseala Clujului sufocat in propriul trafic.

Partea urata e ca azi ma voi delecta din nou cu cele 5 seminarii in care fac acelasi lucru. Ehh, nu e asa mare stres, pentru ca pana la urma studentii sunt cei care fac ca lucrurile sa se mai schimbe de la o grupa la alta. Partea si mai urata e ca dupa 10 ore de scoala, urmeaza vreo 3 ore de condus noaptea pana la Bistrita. Dar vor trece si astea cumva...doar e vineri si urmeaza weekendul...nu? :D

In incheiere, introduc hitul zilei...

2 comentarii:

  1. Vinerea e o zi fumoasa daca te gandesti ca urmeaza weekendul. Sambata e ziua in care te poti odihni si relaxa pentru ca duminica incepi sa te gandesti si sa te pregatesti pentru urmatoarea saptamana.

    Dupa o saptamana mai mult sau mai putin stresanta si obositoare weekendul e bine venit. Sunt doua zile in care poti sa dormi mai mult dimineata, poti sa stai in pat si sa te uiti la tv la un film relaxant, poti sa lenevesti sau poti sa iesi cu prietenii la o poveste. Ideea e ca poti sa faci ce vrei si ce iti place ca doar e weekend. :)

    Daca ar fi doua weekenduri pe saptamana nu m-as supara. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. americanii, dar nu numai, au o sarbatoare sfanta, numita thank God that it's friday!!

    ma bucur ca ai pus clipul audio aici!
    calitate foarte buna!! :P

    ione, deci 2 lucruri am sa-ti spun
    1. de ce sa nu fie weekend in fiecare zi? ;;)
    cu conditia sa fie responsabil si sa lucrezi ceva in fiecare zi ;)

    2. cand vine weekendul, sub nici o forma nu te mai gandesti la saptamana viitoare, pt. ca daca o faci ti-ar strica tot weekendul si n-ai mai avea chef de nimic (in general vorbind)

    doar te bucuri, te relaxezi, iti doresti sa nu se mai sfarseasca :P

    dar, pt.moment, ideea e ca-i inca vineri
    LALALALALALALALA!!!! :P

    RăspundețiȘtergere