luni, 7 decembrie 2009

Bravo fetelor!

Tocmai ce am ajuns acasa si am cautat repede sa vad ce au facut fetele la handbal. Meci mare la campionatul mondial pentru noi, cu dragii prieteni din Ungaria.

Dupa ce snopira fetele din Chile la o diferenta de 34 de goluri si au predat o lectie de handbal si celor din Japonia la 9 goluri toata lumea astepta cu sufletul la gura primul meci cu adevarat important, cel impotriva Ungariei. Iar fetele nu au dezamagit si s-au impus cu un reconfortant 31-24.
Intr-o lume scuturata de criza economica, gripa porcina, calamitati naturale si crize politice, intr-o lume monopolizata de sumele uriase investite in sportul rege in care Romania nu mai exista practic pe harta modiala, iata ca handbalul ramane in continuare un ambasador al Romaniei peste hotare iar fetele continua sa mentina vie teama de reprezentativa noastra nationala.

Cu doua meciuri inainte de terminarea fazei grupelor, Romania este deja calificata in etapa urmatoare a competitiei si mai mult, ne face sa pastram vie speranta intr-o medalie de ce nu, chiar de aur!

Hai fetele, hai Romania!!!

Un comentariu: