marți, 1 decembrie 2009

1 Decembrie 2009

La Multi Ani Romania!!!

Avem o tara frumoasa. Pacat de ea tara. Pentru ca azi, cel putin in opinia mea, nu este decat ziua tarii noastre, nu si a poporului roman. In nici un caz nu e ziua oamenilor acestei tari. Acesti oameni care pleaca sa munceasca in strainatate, acesti oameni care mint, fura, inseala si baga in groaza decenta umana. Care isi bat joc de aceste meleaguri, de traditii, istorie si stramosi. Frumoasa tara, pacat ca e locuita, vorba unui vechi proverb!

In rest, ce o sa urmeze azi?
O noua zi in care clasa politica isi va da in petec mintind si fraierind o tara intreaga. O noua zi in care demnitatea oamenilor va fi pusa la grea incercare de pomenile electorale constand in fasole cu ciolan, sarmalute, un pahar de vin. O noua zi in care se va afirma neincrederea in cei din jur, incapacitatea de a uita grijile financiare, dezamagirea fata de toti si de toate, neputinta de a trai normal dincolo de lehamite. O noua zi cu gandul la plati de rate, credite, facturi, spagi si mita.

4 comentarii:

  1. Mie imi plac artificiile in general, asa ca imi place de 1 decembrie sa merg sa vad artificiile din centrul orasului si defilarea armatei care fredoneaza cantece patriotice. :)

    Nu in fiecare zi sunt artificii si defilari asa ca daca se poate vreau sa fiu prezenta la acest eveniment.

    Incerc sa privesc partea buna a lucrurilor si sa nu ma gandesc la perioada dificila prin care trece tara noastra.

    Sa avem o zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani Romani!!
    la multi ani Romania!!
    si atat. ca in rest nu mai pot cu prostii care ne conduc si cu orice altceva care tine de ultimii 20 de ani din romania...

    tara asta trebe salvata intr-o forma sau alta
    si mentalitatea nationala de roman

    -g

    RăspundețiȘtergere
  3. na, m-am trezit si io la 5 azi, dupa ce aseara am adormit pe la 12
    am baut apa, am fumat o tigare, am raspuns la ceva emailuri de la sebi din belgia (si-a facut blog si urmeaza faza 2 cu contul de adsense)

    ce sa fac altceva la ora asta? e intuneric inca afara, cafenelele inca nu s-au deschis, nici la banca nu pot merge, toti dorm de rup... :-??
    sa lucrez inca ceva e inca prea de dimineata...
    ma culc la loc, desi nu mi-e somn deloc :-S

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e asa ca sa fie in ton cu ce am vorbit aseara :))

    RăspundețiȘtergere