joi, 2 septembrie 2010

Castravetii bat mamaliga!

Ma dadeam pe net brambura dis-de-dimineata si ce vazui la un moment dat...comparatie intre noi si bulgari.

Stiti voi, vecinii aia carora noi le zicem mancatori de castraveti si bulgaroi cu ceafa groasa. Vecinii aia care ne fac mamaligari, si de care radeam in trecut ca ce amarati is.

Ei bine, vecinii aia is de o mie de ori mai cu cap decat noi. Au avut destula minte sa aduca la putere niste oameni cu cap, care sa lucreze pentru tara si pentru popor. Asa ca bulgaroii astia cu ceafa groasa de care ne distram noi, romanii cei inteligenti au trecut pe langa noi ca racheta. Iar noi ne inmatriculam sute de masini la ei ca e mai ieftin, mergem in concediu la ei ca e mai ieftin si mai bine, mergem la cumparaturi la ei ca e mai ieftin, bogatii nostri se duc la golf in bulgaria, s.a.m.d...

In timp ce la noi se urla de foame si frig iar guvernanti se intrec in masuri menite sa relanseze economia si sa ne duca pe culmile progresului si civilizatiei, castravetistii tac si fac. Adica investesc, repara, construiesc, iau masuri, se misca!

In timp ce noi ne-am chinuit cu 1 milion de euro pentru frunza intoarsa a lui Elenea Udrea care pare-se ca reprezinta imaginea Romaniei in lume (aici tre sa recunosc ca au nimerit-o, Romania tremura din cauza crizei economice mai ceva ca o frunza in vant ;) ), bulgaroii au cheltuit peste 3 miliarde de euro pentru a cumpara reclame pe Euronews, Eurosport, Discovery, National Geographic sau investesc sume bune de bani pentru reabilitarea drumurilor din zone cu potential turistic. Da mai stii...poate ca toate aste masuri nu vor trece neobservate prin birourile de la palatul Victoria, si azi/maine vedem si noi ceva reclame cu Romania pe la AXN Crime, vorba unui jurnalist de la Gandul.

Iar la ce masuri s-au luat si se iau in Romania, la ce stiri se dau pe tembelizor in jurnale, la cata grija avem de natura si ce mormane de deseuri raman in urma noastra la fiecare iesire la iarba verde, pe bune ca suntem perfecti pentru AXN Crime!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu