miercuri, 22 august 2012

keep walking

Natural, acest post vine in continuarea celui anterior, generat de o ocazie speciala, ziua unui om special, un om care este si el la randul lui...o poveste...

Keep walking...never give up, never surrender. Amestec intentionat aceste doua expresii pentru ca inclin sa cred ca dupa atatia ani de cand ne cunoastem...te reprezinta. Trec aici peste momentele de indecizie, sau cele de decizie pe care eu le-am considerat uneori proaste, trec peste ceea ce credeam diferit sau nu intr-un moment dat despre anumite lucruri, nu conteaza opiniile personale sau daca a fost bine sau a fost rau...toate sunt chestii subiective care nu isi au locul intr-o relatie de prietenie. Conteaza esenta omului, povestea sa personala, conteaza faptul ca niciodata de cand te stiu eu nu ai incetat sa continui sa mergi pe calea ta, sa continui sa speri in visele tale, sa continui sa te lupti cu morile tale de vant, sa continui sa visezi si sa traiesti asa cum vrei tu. Ca e bine, ca e rau, nu e relevant, cel putin pentru mine, ceea ce conteaza si ceea ce ma face sa continui sa te numesc prieten e spiritul tau de luptator si de visator...faptul ca esti un om care are un caracter conturat care se observa clar in actiunile tale. Asta ma face sa te pun in fata atator si atator alti oameni pe care le-am cunoscut. De defecte e plina lumea, insa de calitati...mai rar, iar tu ai aceasta calitate. Ca altii nu vad sau nu cred asta, e treaba lor, de aia suntem noi oamenii atat de diferiti...si de frumosi in varietatea noastra. Defectele sunt facute ca sa fie trecute sub vederea pana la un anumit prag pe fiecare ni-l impunem cand ii evaluam pe altii, insa calitatile sunt cele care ne fac sa stralucim in ochii celor care stiu sa le aprecieze.

La multi ani Gusti prietene, si fie ca cele mai bune ganduri si sperante pe care le ai tu acolo ascunse in tartacuta ta sa devina realitate ;)

Keep walking...