sâmbătă, 26 februarie 2011

placinta, placenta si cordonu ombilical

of of...greu e sa taci.

Da si mai greu e sa rabzi. sa induri fara sa cracnesti, sa te foiesti in pijamaua ta si sa injuri dar sa nu faci valuri. Cred ca m-am gasit pe mine insumi, am tacut o vreme lunga pentru ca simteam ca nu fac valuri. nebunul de mine, visatorul, inadaptatul! da cine sunt eu bre omule ca sa fac valuri? Ce am facut ca sa ii starnesc pe altii? vorba celor de la Kansas...dust in the wind?

Ascultati melodia profanilor...nu treceti pe langa ea ca si vantul!

Dar sa revenim, si sa uit de mania mea proletara. Cat sa rabzi? Cat sa uiti sau sa te faci ca ingnori? Sincer? Pe zi ce trece mi se pare ca poporul asta o are in sange, ca e o trasatura distinctiva a noastra ca romani. Ne place sa ne complacem, sa ne victimizam, sa urlam ca suntem nedreptatiti...si atat. Altfel...ar exista opinia publica! Altfel, am reusi sa scoatem la un miting popular mai mult de 5000 de amarati ai sortii, indoctrinati politic. Uneori, desii sunt prea crud, stau si ma intreb...de unde isi trage seva poporul asta, de unde a avut puterea sa-l dea jos pe Ceausescu? Cum mama dracu s-a facut revolutia daca de peste 20 de ani cand eu eram mic si nelinistit, o tot luam sus..la etaj, si nu cartim nimic?

Cum doamne sfinte a scapat si placintica junior? Cica e mai bine pt preasfintitul sa stea in preajma parintilorca ii confera o educatie buna!
Ce sa zic..se vede, doara uite ce baiat chipes si frumos a iesit. Si mai ales bine crescut...calca cu masina mai ceva ca un spalator profesionist, da si inainte si inapoi de oricate ori e necesar. Si mai si bate ca un profesionist...da in prietena ca in sacu de box, se stie baiatu, si se vede ca a primit o educatie aleasa. Ridicol e putin zis, dar deh...asta e romanica noastra de rahat. Ce mai tura vura, beizadelele ne pot da si in cap, oricum exista un tati sau o mami care sa ii scape. Traiti, scormoniti in infect de pe o zi pe alta romani dragi, mergeti lavot pentru o galeata cu 1 litru de ulei si un kilogram de faina, roadeti-va unghiile de ciuda...va meritati soarta cu varf si indesat! Sunteti nascuti sub zodia placintei...
Acolo e cel mai bine, la sanu masii, ca sa nu zic in p*z*a masii, ca to aia e!

Bravo romanie, bravo mama placinta, bravo placintel!